Doktorand

181395333_ed4afbf677_z (1)

I alla universitet finns det dom där som inte riktigt ännu har lämnat skolan. De eleverna som stannar kvar, som läser ännu mer, som har en plan om att bli en riktig akademiker och som nästan aldrig blir klar. Dessa kallas för doktorander.

På Academia Octavia finns det många doktorander, vissa har läst i flera år och hittar nya saker att lära sig hela tiden, andra är rädda för världen utanför och ser skolan som sitt trygga hem. Det finns självklart även de undantagen som består av doktorander som doktorerar och lämnar skolan.

Du som vill spela doktorand är någon som är för gammal för att gå de andra klasserna, du har redan gått tidigare år. Det finns ingen övre åldersgräns för att vara doktorand. Du kan göra roliga experiment, gå på exkursioner, blanda drycker och se vad som händer om någon dricker dem. De yngre eleverna är i mångt och mycket försökspersoner eller hjälpredor, ovetandes så klart. Du kan även hjälpa lärare med praktiska saker inför lektionerna, det kan du till och med bli tvungen att göra iom att du är på skolan och nyttjar dess resurser. Men du håller självklart inga lektioner eller är ansvarig för att planera dessa!

Har du några idéer på vad du vill doktorera i? Hör av dig, vi är öppna för (nästan) alla förslag!

Annonser